top of page

Planera din beställning i tid för julen 2023


Vi har valt att fokusera på hållbarhet och surf istället för att erbjuda några erbjudanden under Black Friday eller Cyber Monday.


 

Vi uppskattar ert stöd i vår strävan att göra positiva förändringar inom surfvärlden. Vi satsar helhjärtat på att leverera en kollektion med made-to-order produkter, bygga en stark surfcommunity och erbjuda en utmärkt kundservice.Nu när advent och jul närmar sig har vi beslutat att förlänga perioden för beställningar. Detta beror på att det är en hektisk tid med många paket som behöver skickas i tid inför julen, och vi vill säkerställa att just ditt paket kommer fram i tiden med vår logistikpartner i Sverige och resten av Europa.


För att göra en beställning av våra made-to-order produkter i Wahines Sea Collection

gäller följande:För beställningar inom Sverige, vänligen lägg din order mellan den 20 november och 10 december 2023. Sista leveransen beräknas ske den 20 december.För beställningar till övriga Europa, vänligen lägg din order mellan den 20 november och 3 december 2023. Sista leveransen beräknas ske

den 13 december.


Inför julen har vi även uppdaterat med PayPal som betalningsalternativ.


 

Vi tror på gröna paket och producerar löpande för att ni ska ha dem under grannen.

Vid de tillfällen som paketet kan vara för stora, tänk på att vi även erbjuder presentkort.


Låt oss gå för en fin jul med fokus på det vi kan göra inom hållbar konsumtion.

Stötta gärna en mindre business till jul genom att beställa, följa oss via sociala medier, och dela ordet om oss till era surfvänner.


All tacksamhet till er support.Instagram: @wahines_surfwear

Facebook: wahines

LinkedIn: wahinesWohoo vi ses där ☆


// Helene (founder/ceo)


<