top of page

Levererar gröna paket till jul.

Uppdaterat: 24 nov. 2023


Visste ni att under november månad har fokuset varit på hållbarhet. En viktig dag under november var "Circular Monday". Den inföll den 21 november. Den dagen är en motpolen mot Black Friday och alla andra försäljningsdagar som infaller inför julen.


Inför Black Friday valde vi, Wahines, att avstå från att erbjuda rabatter utan lät vår hemsida vara som den är. Fokus är på vår made to order och till er som beställer senast utsatt datum inför julen.


Med bråda dagar för våra logistik partner ska kunna leverera julpaket i tid har vi satt en sista dag för beställningar. Se vad som gäller i vår shop.


Vi tror på gröna paket och producerar löpande för att ni ska ha den under grannen. Vid de tillfällen som paketet kan vara för stora, finns även presentkort.


Låt oss gå för en fin jul med fokus på det vi kan göra inom hållbar konsumtion.Stötta gärna en mindre business till jul genom att beställa, följa oss via sociala medier, like och dela ordet om oss till era surfvänner. All kärlek och support är värdefull.


Instagram: @wahines_surfwear

Facebook: wahines

LinkedIn: wahines


Wohoo vi ses där ☆


// Helene (founder/ceo)copyright: wahines®️