top of page

Ha koll på de senaste surf accessoarerna och livsstilstrenderna med vår blogg och nyhetsbrev!

Uppdaterat: 24 nov. 2023


Surf's up, surfvänner!


Välkommen till vår blogg och nyhetsbrev för

surfkläder och vårt kvinnliga surfcommunity.


Vi är glada över att ha dig här, redo att surfa på vågen av äventyr med WAHINES®, ett svensk surf och livsstil märke.Som ni vet har vi redan börjat dyka in i att skapa en hållbar surflivsstil med vår wahines sea kollektion. En kollektion som du surfar på vågorna med stil samtidigt som du har miljön i åtanke. Våra miljövänliga material och etiska produktionsmetoder säkerställer att mode möter hållbarhet.


 

Låt oss börja vid hjärtat kring vårt varumärke - hållbara produkter. Vi brinner för att skapa surfkläder som inte bara ser bra ut utan också tar hand om vår vackra planet.

Från resttyger och miljövänliga material till våra tillverkningsprocesser, våra produkter är designade med miljön i åtanke.


Föreställ dig att bära din bräda till vågorna med vår w surfboard cover som är tillverkat av resttyger och tillverkas först vid din beställning. Den här skräddarsydda produktionen gynnar oss att använda mindre resurser på miljön och att skapa en mer unik produkt för dig.

Verkligen en win win!


Kika in på vår shop.
Nu till vårt surfnätverk.

Vi tror på att skapa en gemensam plats som stärker kvinnliga surfare och nätverk.

Det är därför vi har arrangerar otroliga evenemang och så mycket mer skräddarsyddat online, specifikt för kvinnor som älskar att rida på vågorna. Om du söker surfvänner, leta inte vidare - för vi har din rygg!


Du hittar oss på Instagram och Facebook.


 

Vår blogg och nyhetsbrev kommer bli en inspirerande källa för surfrelaterade saker.

Så vad väntar du på?


Ta tag i din bräda, följ med i vågen och låt

äventyret börja med oss!


Registrera dig här.