top of page

Här är de viktigaste skydden för din surfbräda!


Första blogginlägget för 2024 är här.


Wow vi är redo att ta med er på ännu ett blogginlägg i surfingens värld. Efter vår introduktion till surfbrädor, vill vi nu fokusera

på det praktiska.

Hur kan man bäst skydda sin surfbräda?


Som vi nämnde tidigare är surfbrädor tillverkade av känsliga material, vilket gör att de lätt kan skadas eller repas. Det är viktigt att vara förberedd på reparationer och att skydda brädan på bästa möjliga sätt.


Vi vill ge dig en beskrivning av hur man kan skydda sin surfbräda, men om du vill ha mer information om lagning av surfbräda samt detaljer om skydd rekommenderar vi att du ansluter till vårt kvinnliga surfcommunity.


 

Skador, som repor eller bucklor, kan lätt uppstå på en surfbräda. Som sagt man vill inte få in vatten i brädans inre kärna, därför viktigt att snabbt laga skadorna innan du använder brädan igen. Hur gör man det?


Självklart beror allt på storleken på skadorna.

För mindre skador kan du enkelt lära dig att laga dem själv med hjälp av snabbtorkande reparationskit som är lämpliga för brädans

material.

Ett snabb sätt att ta hand om de mindre skadorna är med ett reparationskit som torkar snabbt i solen. Alltid en bra sak att ha med sig om du reser med egen bräda. De finns för

olika material.


Vi guidar dig i vårt WAHINES surfcommunity för att visa dig hur. Genom att gå med i den gemenskapen kan du dra nytta av

denna kunskap.


Vid större skador rekommenderar vi alltid att du söker professionell hjälp. De har rätt material och verktyg för att åtgärda de här skadorna.


Skador på surfbrädan kan uppstå i olika situationer, men en av de vanligaste är under transport till och från resmålet eller stranden. Därför är det viktigt att vara försiktig och skydda din surfbräda ordentligt under dessa stunder. Speciellt till stranden då vi vill ha en intakt surfbräda så inte vatten kommer in.


 

Fixing surfboard dings with founder Helene