top of page

Här är de viktigaste skydden för din surfbräda!

Uppdaterat: 9 juni


Första blogginlägget för 2024 är här.


Wow vi är redo att ta med er på ännu ett blogginlägg i surfingens värld. Efter vår introduktion till surfbrädor, vill vi nu fokusera på det praktiska. Hur kan man bäst sin surfbräda?


Som vi nämnde tidigare är surfbrädor tillverkade av känsliga material, vilket gör att de lätt kan skadas eller repas. Det är viktigt att vara förberedd på reparationer och att skydda brädan på bästa möjliga sätt.


Vi vill ge dig en beskrivning av hur man kan skydda sin surfbräda, men om du vill ha mer information om lagning av surfbräda samt detaljer om skydd rekommenderar vi att du ansluter till vårt kvinnliga surfcommunity.


 

Skador, som repor eller bucklor, kan lätt uppstå på en surfbräda. Som sagt man vill inte få in vatten i brädans inre kärna, därför viktigt att snabbt laga skadorna innan du använder brädan igen. Hur gör man det?


Självklart beror allt på storleken på skadorna.

För mindre skador kan du enkelt lära dig att laga dem själv med hjälp av snabbtorkande reparationskit som är lämpliga för brädans

material. Ett snabb sätt att ta hand om de mindre skadorna är med ett reparationskit som torkar snabbt i solen. Alltid en bra sak att ha med sig om du reser med egen bräda. De finns för olika material.


Vi guidar dig i vårt WAHINES surfcommunity för att visa dig hur. Genom att gå med i den gemenskapen kan du dra nytta av denna kunskap.


Vid större skador rekommenderar vi alltid att du söker professionell hjälp. De har rätt material och verktyg för att åtgärda de här skadorna.


Skador på surfbrädan kan uppstå i olika situationer, men en av de vanligaste är under transport till och från resmålet eller stranden. Därför är det viktigt att vara försiktig och skydda din surfbräda ordentligt under dessa stunder. Speciellt till stranden då vi vill ha en intakt surfbräda så inte vatten kommer in.


 


 

För att skydda din surfbräda på bästa sätt rekommenderar vi att använda antingen tunnare överdrag, även kallade "socks", eller en board bag.


 Skillnaden mellan dessa två är att en board bag är en tjockare och vadderad väska som är speciellt designad för att skydda surfbrädan under flygresor. En board bag finns i olika storlekar och varianter. Vårt tips är att välja en storlek större så att du kan få plats med handdukar och extra skyddsmaterialutan problem.


För vardagsturer och strandbesök rekommenderar vi en lättare överdragsväska, eller "socks". Socks är tunnare och smidigare att dra på och skyddar både bilen och brädan från skador under dina dagliga turer. Dessutom är det bra att använda en socks för att hålla waxet borta från andra brädor när du staplar dem på taket.


Ett perfekt tillfälle att introducera vår The W surfboard Cover! Vi anser att det är de snyggaste överdragen på marknaden. De är hållbara, funktionella och stilfulla.Surf Product - The W surfboard Cover
The W Surfboard Cover


Denna praktiska bag är utformad för att hålla din surfbräda skyddad mot sand, skador och skrapmärken. Den fungerar perfekt som extra skydd när du reser med din board bag. Du kan även använda den för att förvara din surfbräda säkert i förrådet

eller på annan plats när den inte används.


Vi har valt att göra denna bag hållbar, funktionell och stilfull med hjälp överblivna tyger. Finns i olika storlekar. Vi har lagt till det där extra för den används mer än andra covers.


Surf Product - The W Single Fin
The W Single Fin

Det är lika viktigt att skydda fenan på din surfbräda som det är att skydda själva brädan. Fenan är ofta gjord av ömtåligt material och genom att skydda den när vi inte surfar kan vi förlänga dess livslängd. Vår The W Single Fin är perfekt för detta ändamål

och finns i tre olika storlekar.


Om du är intresserad av en annan storlek, tveka inte att kontakta oss,

vi hjälper dig att lösa det.


 

Vad kan man göra för att ta del av mer om surfing? Jo, är du kvinnlig surfare? Följ med oss på WAHINES surfcommunity där vi kommer att guida dig och ta dig vidare. Oavsett vilken nivå eller tidigare erfarenhet du har är du välkommen att vara en del

av vår gemenskap och dela vårt intresse.


Alla kan också följa med oss på denna spännande resa genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev för fler blogginlägg samt följa oss på våra sociala kanaler,Och glöm inte att lämna en kommentar i kommentarsfältet för att dela dina tankar om surfing och hur man tar hand om en surfbräda. Vi ser fram emot att höra från dig! 

0 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page