top of page

W Eco Tote Bag -hållbart och stilfullt accessoar för din surf.

Uppdaterat: 6 apr.


Med att välja en återanvändningsbar väska vid våra dagliga inköp visar vi omsorg för planet.

Vår tygväska, W Eco Tote Bag, kommer att bli din trogna följeslagare vart du än går.


The W Eco Tote bag tillverkas av 80% återvunnen bomull och 20% återvunnen PET, vilket gör den till en miljövänlig produkt som hjälper till att minska avfallet och bevara

våra naturresurser.


Den har med fina recensioner av kunder och av egen erfarenhet blivit en favorit i vårt sortiment av hållbara surfprodukter.


Denna väska är lika stor som en vanlig tote bag, men den har extra långa handtag och en förstärkt botten. Efter ett långt letande efter en stadig väska hittade vår grundare och CEO Helene, den här som faktiskt har funnits med i vårt sortiment sedan starten.


Med hennes erfarenhet av modevärlden samt textilier har hennes mål varit få

med en väska i sortimentet som inte bara är bra för miljön, utan den är också designad för att vara hållbar. Den är nu mycket uppskattad av våra kunder för shopping, det vardagliga

livet och surf.


Första intrycket


Du kommer snabbt märka att denna väska är tillverkad av kraftig canvasmaterial, vilket ger dig en känsla av trygghet och hållbarhet. Väskan är mycket slitstark. Storleken är perfekt för daglig användning, varken för stor eller för liten. Den har en förstärkt botten med dubbla sömmar och extra långa handtag med korsade sömmar, vilket gör att väskan klarar av att bära tunga saker utan att gå sönder. Dessutom är sidorna också förstärkta med dubbla sömmar. Det som gör väskan ännu bättre är det färgglada och miljövänliga trycket, som ger en inspirerande känsla av surf och en hållbar livsstil.


Hur fungera vårt test?


Vi har haft den här väskan i vår kollektion i tre år och har verkligen utnyttjat den i alla möjliga vardagssituationer. Vi har använt den på surfresor, till matshopping, på gymmet och som en extra väska för viktiga kontorsartiklar. Den har även fungerat bra som en avslappnad picknickväska.


Vi ville inte bara använda väskan för att testa den inför bloggen, utan vi har verkligen tagit med den ut i vårt vanliga liv. Det här är en sammanfattning av vad vi har kommit fram till.

Vi kan säga att väskan har hjälpt oss enormt, eftersom den alltid har varit tillhands och alltid med oss. Det har hjälpt oss att aldrig behöva köpa plastpåsar eller papperspåsar, som numera kostar en bra slant.


Redan efter ett tiotal användningar har vi tjänat in kostnaden för väskan och dess miljöpåverkan. vilken vin vin!


På surfresorna har väskan rymt badkläder, ombyten, handdukar och andra tillbehör som vi behövt. Det är ingen tvekan om att väskan rymmer mer än vad den ser ut att göra. Det extra pluset med de långa handtagen är att vi har märkt att de är perfekta att hänga våtdräkten över för att underlätta när vi bär alla andra surfprylar. Självklart har vi också sett till att packa ner vår W Singel Fin Cover för att kunna skydda fenan under transporten.För- och nackdelar


Vi förstår! Det är viktigt att hitta en väska som är klarar mycket och håller länge. Vi har testat den här väskan i 3 år och har använt den på surfresor, i mataffären, på gymmet och under olika vardagliga äventyr. Vad gör väskan så bra? Låt oss tydliggöra det.


Handtagen

Dessa handtag är 65 cm långa.

Fästa i väskan med korsstygn och handtagens ändar sitter på ett sätt som gör att de inte lossnar p g a slitning. Eller att den enkelt fastnar någonstans. Så lita alltid på att de håller.
Botten

Vår väska är särskilt förstärkt för att kunna hantera extra belastning och bära det du väljer att fylla den med. Du kan känna dig trygg med att den klarar av de extra kilon som tillkommer. Vi har till och med testat genom att fylla väskan helt och lägga i extra hantlar, varje väger 3 kg, för att säkerställa dess hållbarhet.


Trycket

Vår logotyp är en symbol för vår närvaro i naturen, äventyr och vår passion för surfing.


Trycket är helt kemikaliefritt, vilket innebär att det inte finns några allergiframkallande ämnen eller miljögifter som kan hamna i avloppet eller naturen. Det är också hållbart och kommer att hålla sig fint i flera år. Dessutom är

det tryckt i Sverige.


Slutligen kan vi säga att du kommer få en väska som kombinerar hållbarhet, funktionalitet, stil och en inspirerande surfkänsla. Du har inget att förlora på att investera i en W Eco Tote Bag.Våra kunder recensioner


Hör våra kunders recensioner om

The W Eco Tote Bag


☆☆☆☆☆

 ”Trycket på väskan är perfekt”


☆☆☆☆☆

 "Älskar den!"


 

Fortsätt häng med här på bloggen!

Men först och främst, se till att anmäla er till vårt kommande nyhetsbrev.


Där kommer mer användbar information om vad surfing är, hur ni skapar en medvetenhet i er surf och så mycket mer. Vi ser fram emot att hänga vidare med er.


 

På WAHINES fokuserar vi på att skapa engagemang och inspiration för en inkluderande och hållbar surfkultur. Det innefattar allt från våra resor, produkter till att nätverka via vårt kvinnliga surf community.Ta en titt på de andra produkterns i WAHINES SEA COLLECTION - vår miljövänliga satsning för att erbjuda er en mer unik och välgjord upplevelse av surfingprodukter och leverans.


 

copyright: wahines®3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating