top of page

FAQ

Det finns alltid utrymme för frågor då vi vill att du som kund ska få den bästa upplevelsen från oss. Därför har vi samlat de vanliga ställda frågor (FAQ) som vi får om Wahines®.

WAHINES

Vad är Wahines? 

Wahines är ett surf- och lifestylebrand. Vi säljer klimatpositiva surfaccessoarer och badkläder. Vårt erbjudande handlar om att surflivsstilen som ger vänskap, kunskap genom events och aktiviteter. 

Hur beställer jag era produkter? 

Du beställer genom vår made to order produktion. Det innebär att de produkter du beställer producerar vi. Enkelt! Vi väljer det här förhållningssättet för Wahines Sea Collection, för att minska överproduktion samt konsumtion. Vi vet, det är ett nytt sätt att handla på och kräver en aning längre leveranstid men för oss är din och vår minimala påverkan på miljön viktig. Vid frågor om made to order tveka inte att höra av dig till oss, infowahines@gmail.com eller vårt kontaktformulär. 

Vilka betalningssätt tillhandahåller ni? 

Vi tar idag emot betalningar via kortbetalningar. För kunder utanför Europa kommer vi kunna erbjuda separat betalningslänk. 

Så här ser det ut idag, dock jobbar vi vidare med att kunna erbjuda andra lösningar för en hållbar konsumtion. 

Var levererar ni era produkter? 

Vi levererar med DHL till de flesta länder i Europa. 

Kan jag beställa till andra delar av världen?

Ja, vi hittar gärna en lösning för att kunna leverera till dig. Bor du i ett land som inte finns med i vår leveranslista skicka oss ett meddelande. Notera att eventuella tullavgifter kan tillkomma för dig som kund. 

Hur fungerar det med returer? 

Du har som kund alltid 14 dagars ångerrätt vid köp hos oss, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Varan måste returneras i oanvänt skick. All returkostnad betalas utav dig som kund. 

 

Vi rekommenderar att du läser informationen under vår returpolicy innan köp. 

Vad menar ni med klimatpositiv surf?

För oss är surf en livstil så vi satsar på material som har mindre påverkan på miljön.

Vi jobbar med s k "deadstock" tyger samt andra material som är spill eller av naturliga källor. Vi är nog med att våra material har hög standard och en del har certifieringar. Vår produktion sker med fokus på att minska koldioxidutsläppen samt överproduktion och överkonsumtion. 

Surfer

WAHINES SURF COMMUNITY

Vad är Wahines Surfcommunity?

Wahines surfcommuntiy är vårt forum för surfsnack, upplevelser och vänskap. Här fyller vi utrymmet med lärorik fakta, skoj, events och andra surfrelaterade aktiviteter. 

Vem kan vara medlem i surfcommunity? 

Vårt forum är öppet för alla kvinnor samt personer som vill identifiera sig som kvinna. I alla åldrar. 

Dock krävs det att man är över 18 år eller i målsmans sällskap på våra surfresor.  

Tillkommer det någon kostnad för medlemskap? 

Medlemskapet för Wahines Surf Community är avgiftsfritt. Välkommen att joina oss här

Hur anmäler jag mig till era events och aktiviteter? 

Alla event och aktiviteter publiceras i våra kanaler för Wahines Surf community samt via nyhetsbrev. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss via Facebook och Instagram för mer information. 

bottom of page