top of page

W Eco Tote Bag -hÄllbart och stilfullt accessoar för din surf.

Uppdaterat: 6 apr.


Med att vÀlja en ÄteranvÀndningsbar vÀska vid vÄra dagliga inköp visar vi omsorg för planet.

VÄr tygvÀska, W Eco Tote Bag, kommer att bli din trogna följeslagare vart du Àn gÄr.


The W Eco Tote bag tillverkas av 80% Ätervunnen bomull och 20% Ätervunnen PET, vilket gör den till en miljövÀnlig produkt som hjÀlper till att minska avfallet och bevara

vÄra naturresurser.


Den har med fina recensioner av kunder och av egen erfarenhet blivit en favorit i vÄrt sortiment av hÄllbara surfprodukter.


Denna vÀska Àr lika stor som en vanlig tote bag, men den har extra lÄnga handtag och en förstÀrkt botten. Efter ett lÄngt letande efter en stadig vÀska hittade vÄr grundare och CEO Helene, den hÀr som faktiskt har funnits med i vÄrt sortiment sedan starten.


Med hennes erfarenhet av modevÀrlden samt textilier har hennes mÄl varit fÄ

med en vÀska i sortimentet som inte bara Àr bra för miljön, utan den Àr ocksÄ designad för att vara hÄllbar. Den Àr nu mycket uppskattad av vÄra kunder för shopping, det vardagliga

livet och surf.


Första intrycket


Du kommer snabbt mÀrka att denna vÀska Àr tillverkad av kraftig canvasmaterial, vilket ger dig en kÀnsla av trygghet och hÄllbarhet. VÀskan Àr mycket slitstark. Storleken Àr perfekt för daglig anvÀndning, varken för stor eller för liten. Den har en förstÀrkt botten med dubbla sömmar och extra lÄnga handtag med korsade sömmar, vilket gör att vÀskan klarar av att bÀra tunga saker utan att gÄ sönder. Dessutom Àr sidorna ocksÄ förstÀrkta med dubbla sömmar. Det som gör vÀskan Ànnu bÀttre Àr det fÀrgglada och miljövÀnliga trycket, som ger en inspirerande kÀnsla av surf och en hÄllbar livsstil.


Hur fungera vÄrt test?


Vi har haft den hÀr vÀskan i vÄr kollektion i tre Är och har verkligen utnyttjat den i alla möjliga vardagssituationer. Vi har anvÀnt den pÄ surfresor, till matshopping, pÄ gymmet och som en extra vÀska för viktiga kontorsartiklar. Den har Àven fungerat bra som en avslappnad picknickvÀska.


Vi ville inte bara anvÀnda vÀskan för att testa den inför bloggen, utan vi har verkligen tagit med den ut i vÄrt vanliga liv. Det hÀr Àr en sammanfattning av vad vi har kommit fram till.

Vi kan sÀga att vÀskan har hjÀlpt oss enormt, eftersom den alltid har varit tillhands och alltid med oss. Det har hjÀlpt oss att aldrig behöva köpa plastpÄsar eller papperspÄsar, som numera kostar en bra slant.


Redan efter ett tiotal anvÀndningar har vi tjÀnat in kostnaden för vÀskan och dess miljöpÄverkan. vilken vin vin!


PÄ surfresorna har vÀskan rymt badklÀder, ombyten, handdukar och andra tillbehör som vi behövt. Det Àr ingen tvekan om att vÀskan rymmer mer Àn vad den ser ut att göra. Det extra pluset med de lÄnga handtagen Àr att vi har mÀrkt att de Àr perfekta att hÀnga vÄtdrÀkten över för att underlÀtta nÀr vi bÀr alla andra surfprylar. SjÀlvklart har vi ocksÄ sett till att packa ner vÄr W Singel Fin Cover för att kunna skydda fenan under transporten.



För- och nackdelar


Vi förstÄr! Det Àr viktigt att hitta en vÀska som Àr klarar mycket och hÄller lÀnge. Vi har testat den hÀr vÀskan i 3 Är och har anvÀnt den pÄ surfresor, i mataffÀren, pÄ gymmet och under olika vardagliga Àventyr. Vad gör vÀskan sÄ bra? LÄt oss tydliggöra det.


Handtagen

Dessa handtag Àr 65 cm lÄnga.

FÀsta i vÀskan med korsstygn och handtagens Àndar sitter pÄ ett sÀtt som gör att de inte lossnar p g a slitning. Eller att den enkelt fastnar nÄgonstans. SÄ lita alltid pÄ att de hÄller.




Botten

VÄr vÀska Àr sÀrskilt förstÀrkt för att kunna hantera extra belastning och bÀra det du vÀljer att fylla den med. Du kan kÀnna dig trygg med att den klarar av de extra kilon som tillkommer. Vi har till och med testat genom att fylla vÀskan helt och lÀgga i extra hantlar, varje vÀger 3 kg, för att sÀkerstÀlla dess hÄllbarhet.


Trycket

VÄr logotyp Àr en symbol för vÄr nÀrvaro i naturen, Àventyr och vÄr passion för surfing.


Trycket Àr helt kemikaliefritt, vilket innebÀr att det inte finns nÄgra allergiframkallande Àmnen eller miljögifter som kan hamna i avloppet eller naturen. Det Àr ocksÄ hÄllbart och kommer att hÄlla sig fint i flera Är. Dessutom Àr

det tryckt i Sverige.


Slutligen kan vi sÀga att du kommer fÄ en vÀska som kombinerar hÄllbarhet, funktionalitet, stil och en inspirerande surfkÀnsla. Du har inget att förlora pÄ att investera i en W Eco Tote Bag.



VĂ„ra kunder recensioner


Hör vÄra kunders recensioner om

The W Eco Tote Bag


☆☆☆☆☆

 ”Trycket pĂ„ vĂ€skan Ă€r perfekt”


☆☆☆☆☆

 "Älskar den!"


 

FortsÀtt hÀng med hÀr pÄ bloggen!

Men först och frÀmst, se till att anmÀla er till vÄrt kommande nyhetsbrev.


DÀr kommer mer anvÀndbar information om vad surfing Àr, hur ni skapar en medvetenhet i er surf och sÄ mycket mer. Vi ser fram emot att hÀnga vidare med er.


 

PÄ WAHINES fokuserar vi pÄ att skapa engagemang och inspiration för en inkluderande och hÄllbar surfkultur. Det innefattar allt frÄn vÄra resor, produkter till att nÀtverka via vÄrt kvinnliga surf community.



Ta en titt pÄ de andra produkterns i WAHINES SEA COLLECTION - vÄr miljövÀnliga satsning för att erbjuda er en mer unik och vÀlgjord upplevelse av surfingprodukter och leverans.


 

copyright: wahinesÂź



3 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page