top of page

HÄllbarhetstips för dina surfresor -sÄ kan du resa miljövÀnligt!




VÀlkommen tillbaka till vÄr surfblogg!


Hoppas du Àr redo för ett nytt inlÀgg.

Vi vill gÀrna dela med oss nÄgot som Àr en stor del i en surfares liv - jo resor.

Vi vill lyfta fokuset till hÄllbart resande.


Vad Àr hÄllbarhet? Det Àr en brett begrepp som innebÀr mÄnga olika faktorer. Men kort skulle det kunna beskrivas som att det Àr en utveckling som tillgodoser dagens behov utan att Àventyra kommande generationer möjligheter att tillgodose deras behov.


Vi pÄ WAHINES vill gÀrna hjÀlpa dig att komma igÄng och ge dig tips pÄ hur du vÀljer hÄllbarhet i din surfning. Vi vÀlkomnar Àven dig till vÄrt kvinnliga surfcommunity dÀr vi bjuder in till roliga nyheter, hÄllbart surfliv, events och resor.


 

HĂ„llbarhet som surfare


Resandet för en surfare Àr en del av livsstilen. Men liksom i andra industrier, har vÄrt resande fÄtt en stor klimatpÄverkan. AlltsÄ bÄde som resenÀr och surfare har vi en möjlighet att vÀlja vÄra transportmedel, boende och hur vi interagerar med det lokala samhÀllet pÄ surfdestinationen.


Att resa Àr att se över erbjudande som marknadsförs och göra avvÀgningar vad det innebÀr för oss, det lokala samhÀllet och klimatpÄverkan i boende, transport och aktiviteter sÄ att kommande generationer ska kunna besöka de surfplatser Àven framöver.



"


Vad Àr första steget mot ett hÄllbart resande som surfare?


Med vÄr korta guide nedan kommer du fÄ bekanta dig med tre faktorer som vi tycker

Àr viktiga. HÀng med till vÄrt surfcommunity för mer utförlig information om hur vi pÄ WAHINES applicerar hÄllbarhet.



# 1: RESEARCH

NÀr det kommer till att vÀlja resor finns det mÄnga alternativ att vÀlja mellan. DÀrför rekommenderar vi att du gör noggrann research. Fundera pÄ om destinationen du Äker till visar tydlig fokus pÄ miljö och sociala aspekter eller har massturism etablera sig pÄ platsen.


# 2: TRANSPORT

Att ta sig till din destination kan ibland innebÀra att du behöver vÀlja ett mindre miljövÀnligt alternativ. I sÄdana fall kan du efterfrÄga klimatkompensation eller vÀlja att betala för detta i kassan. Kom ihÄg att vi inte kan göra allt, men att vÀlja fÀrre mellanlandningar och att stÀlla frÄgor till bolag om vad de gör för att bidrar till en hÄllbar utveckling ökar kunskap om dina val. Gör sen ett medvetet val utifrÄn din slutdestination.


# 3: LOKALT

HÄllbarhet pÄ lokal nivÄ innebÀr mer Àn bara att delta i organiserade strandstÀdningar. Det handlar om att ha ett lÄngsiktigt engagemang som verkligen kan göra skillnad. Att skapa samarbete och samverkan Àr viktigt. Ta gÀrna tid att fundera över hur du som individ kan bidra pÄ plats. Kan det vara genom att bo, Àta och handla lokalt? Eller kan det vara genom att engagera dig i ett lokalt projekt som bidrar till samhÀllsutvecklingen under nÄgra timmar pÄ din surfresa?!



För oss pÄ WAHINES inkluderar vi hÄllbarhet alla tre aspekterna ovan. Dessa faktorer spelar en viktig roll för oss i skapandet av WAHINES och vÄrt operativa jobb.


 

Ta en titt nedan pÄ vad vi, WAHINES,

erbjuder kring hÄllbart resande. VÄra eventresor Àr en del av vÄrt erbjudande i WAHINES Surf Community. Dels för att vi tycker att det Àr roligt att trÀffa er som har joina oss.


WAHINES SURF we creste memories together
WAHINES SURF, tillsammans skapar vi minnen

Med WAHINES SURF skapar vi tillsammans minnen för dig som Àr ute efter hÄllbarhet, Àventyr och hÀng med surfvÀnner. Det gör vi genom att jobba med lokala aktörer för samverkan och upplevelser.


 

HÀr var en kort introduktion till ett hÄllbart surfande. Om du vill lÀra dig mer kan du ansluta till vÄrt kvinnliga surfcommunity dÀr vi delar mer information om surfing och livstilen.

Klicka hÀr och joina oss.


Vi vill ocksÄ pÄminna dig om att kolla in vÄra surfaccessoarer i butiken. Vi levererar inom angiven tid, med möjlighet till grön frakt med DHL - en omstÀllning för klimatet och

fossilfria transporter.


 

Som alltid ser vi fram emot att höra din feedback och uppmuntrar dig att lÀmna en kommentar. Tack för att du delar detta med oss!


Glöm inte anmÀl dig till vÄrt nyhetsbrev!


 

copyright: wahinesÂź



2 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page